Vastgoedadvies

Sta sterk

Investeren in vastgoed is een grote stap en is niet voor iedereen dagelijkse kost. Bij Yure adviseren we vanuit gelijkwaardigheid met als doel investeringen laten groeien. Als bouwkundige krachtpatsers, financieel experts (met een sterk en snel netwerk) en lokale marktkenners ondersteunen we bij onderhandelingen in verschillende fases.

Vastgoed aankopen

Bij het investeren in vastgoed is het vanzelfsprekend belangrijk om snel op de hoogte te zijn van interessant aanbod. Met ons grote vastgoednetwerk in Noord Nederland krijgen we snel zicht en inzicht in panden die in de (stille) verkoop gaan. Maar welk aanbod is écht interessant? Wat is de bouwkundige- en technische staat en welke wet- en regelgeving bepaalt (mede) de mogelijkheden? Bij Yure onderzoeken we benodigde vergunningen en controleren we of ze volstaan voor de gewenste plannen. Goed geïnformeerd zijn voor aankoop is slim investeren.

Vastgoed verkopen

Om maximaal rendement uit een beleggingspand te halen is een goede huurstroom de basis voor de verkoopwaarde. Een goede ondersteuning bij de verkoop van het pand houdt in dat wij de verkoopwaarde van het pand bepalen, een bouwkundige inspectie uitvoeren en goed kijken naar de beweging in de lokale markt. Zo ontstaat een zorgvuldig advies over welke verkoopprijs het beste ingezet kan worden. Eerlijk advies over optimalisatie, ondersteuning bij verkoop en een groot netwerk waarin wij het pand onder de aandacht brengen. Ook het plannen en begeleiden van bezichtigingen, het contact met geïnteresseerden, het ondersteunen bij onderhandelingen en het doen van (eind) inspecties zorgen ervoor dat we samen het maximale uit de verkoop halen. Doortastend en net even anders.

Onafhankelijk financieel advies

De beste wegen leiden naar de slimste investering. Bij Yure hebben we in-house financieel adviseurs met een groot, actief netwerk in de financiële sector. We kunnen hierdoor deuren openen om sneller met de juiste personen in contact te komen. Naast het advies bij de aan- en verkoop van vastgoedobjecten maken we financiële analyses over hoe de portefeuille rendeert, we begeleiden bij (her) financiering van hypotheken en ondersteunen bij het contact met banken. Door onze jarenlange ervaring bij en met verschillende financiële instanties heeft een financieringsaanvraag bij ons een hoge kans van slagen en is altijd de beste weg gelopen. Zo maken we financiering bereikbaar.

Contact opnemen?

Goede gesprekken, goede koffie en goed in vastgoed. Wij zijn Yure. Hoe kunnen we helpen?

Contact opnemen?

Goede gesprekken, goede koffie en goed in vastgoed. Wij zijn Yure. Hoe kunnen we helpen?

× Vragen?