Vastgoedbeheer

Goed beheer, maximaal rendement

Zorgvuldig onderhouden vastgoed levert het meeste op. Naast de panden in een goede staat houden is het belangrijk dat huurders ook fijn kunnen wonen en werken. De combinatie zorgt voor de beste balans. We vinden het daarom belangrijk dat we op een respectvolle, toegankelijke manier omgaan met huurders en het vastgoed met trots en passie beheren. Onze administratie is altijd op orde, rendementen zijn maximaal. Dit maken we overzichtelijk in heldere rapportages en zien we aan de representatieve, goed onderhouden panden. Omdat overzicht zorgt voor inzicht werken we met de meest innovatieve en geavanceerde vastgoedsoftware Brixx Online. Brixx Online biedt een internetportaal met een uitgebreid en actueel overzicht van de totale vastgoedportefeuille.

Technisch beheer

Met een eigen afdeling technisch beheer kunnen we onderhoudsmeldingen, periodieke inspecties en
onderhoud en grote en kleine werkzaamheden uitvoeren. Structureel en goed onderhoud zorgt voor
een kwalitatief betere staat van het vastgoed en zorgt ervoor dat huurders met meer plezier wonen
en werken. We zetten altijd de beste specialisten en huismeesters in om zo de zekerheid te bieden
van een continue kwaliteit en vakmanschap.

Vastgoed verkopen

Om maximaal rendement uit een beleggingspand te halen is een goede huurstroom de basis voor de verkoopwaarde. Een goede ondersteuning bij de verkoop van het pand houdt in dat wij de verkoopwaarde van het pand bepalen, een bouwkundige inspectie uitvoeren en goed kijken naar de beweging in de lokale markt. Zo ontstaat een zorgvuldig advies over welke verkoopprijs het beste ingezet kan worden. Eerlijk advies over optimalisatie, ondersteuning bij verkoop en een groot netwerk waarin wij het pand onder de aandacht brengen. Ook het plannen en begeleiden van bezichtigingen, het contact met geïnteresseerden, het ondersteunen bij onderhandelingen en het doen van (eind) inspecties zorgen ervoor dat we samen het maximale uit de verkoop halen. Doortastend en net even anders.

Onafhankelijk financieel advies

De beste wegen leiden naar de slimste investering. Bij Yure hebben we in-house financieel adviseurs met een groot, actief netwerk in de financiële sector. We kunnen hierdoor deuren openen om sneller met de juiste personen in contact te komen. Naast het advies bij de aan- en verkoop van vastgoedobjecten maken we financiële analyses over hoe de portefeuille rendeert, we begeleiden bij (her) financiering van hypotheken en ondersteunen bij het contact met banken. Door onze jarenlange ervaring bij en met verschillende financiële instanties heeft een financieringsaanvraag bij ons een hoge kans van slagen en is altijd de beste weg gelopen. Zo maken we financiering bereikbaar.

Contact opnemen?

Goede gesprekken, goede koffie en goed in vastgoed. Wij zijn Yure. Hoe kunnen we helpen?

Contact opnemen?

Goede gesprekken, goede koffie en goed in vastgoed. Wij zijn Yure. Hoe kunnen we helpen?

× Vragen?